ارسال حوالجات ارزی به تمام نقاط دنیا

قیمت لحظه ای دلار و انواع ارز

ارسال حوالجات ارزی به تمام نقاط دنیا

 خرید و فروش انواع سکه بهار آزادی 

 

 

تحیطی ارسال حوالجات وسترن یونیون در کمتر از دو ساعت 

 

ارسال حوالجات وسترن یونیون در کمتر از دو ساعت

 

نرخ لحظه‌ای دلار آمریکا در تهران

دلار نقدی
4,095
New York
8:39 PM
London
1:39 AM
Tehran
5:09 AM
آخرین به روز رسانی : 16:10:49 - 96/08/30

نرخ ارز در صرافی

دلار آمریکا (USD)
خرید : 4,087 تومان
فروش : 4,105 تومان
یورو (EUR)
خرید : 4,807 تومان
فروش : 4,857 تومان
درهم امارات (AED)
خرید : 1,120 تومان
فروش : 1,130 تومان
هزار دینار عراق (IQD)
خرید : 3,240 تومان
فروش : 3,280 تومان
لیر ترکیه (TRY)
خرید : 1,047 تومان
فروش : 1,072 تومان
پوند انگلیس (GBP)
خرید : 5,475 تومان
فروش : 5,515 تومان
دلار کانادا (CAD)
خرید : 3,260 تومان
فروش : 3,280 تومان
رینگیت مالزی (MYR)
خرید : 997 تومان
فروش : 1,020 تومان
یوان چین (CNY)
خرید : 624 تومان
فروش : 642 تومان
دلار استرالیا (AUD)
خرید : 3,161 تومان
فروش : 3,186 تومان
فرانک سویس (CHF)
خرید : 4,165 تومان
فروش : 4,200 تومان
کرون نروژ (NOK)
خرید : 470 تومان
فروش : 494 تومان
کرون سوئد (SEK)
خرید : 485 تومان
فروش : 490 تومان
آخرین به روز رسانی : 11:15:58 - 96/08/29

نرخ لحظه ای سکه در تهران

تمام بهار آزادی طرح جدید
1,415,000 تومان
تمام بهار آزادی قدیم
1,341,000 تومان
نیم بهار آزادی
703,000 تومان
ربع بهار آزادی
398,000 تومان
یک گرمی
260,000 تومان

نرخ برابری با دلار

درهم امارات (AED)
1.0000 دلار
دلار استرالیا (AUD)
1.0000 دلار
دلار کانادا (CAD)
1.0000 دلار
فرانک سویس (CHF)
1.0000 دلار
یوان چین (CNY)
1.0000 دلار
یورو (EUR)
1.0000 دلار
پوند انگلیس (GBP)
1.0000 دلار
رینگیت مالزی (MYR)
1.0000 دلار
کرون نروژ (NOK)
1.0000 دلار
لیر ترکیه (TRY)
1.0000 دلار

تبدیل نرخ ارز