فارسی  | English     
    04444221155     
02166343496     

 

 

 

ارسال حوالجات ارزی به تمام نقاط دنیا

Money transferring to the destination of the prominent cities of the world

نرخ لحظه‌ای دلار آمریکا در تهران

دلار نقدی
4,221
New York
10:08 PM
London
3:08 AM
Tehran
6:38 AM
Last update : 16:43:16 - 93/08/08

نرخ ارز در صرافی

دلار آمریکا (USD)
Buy : 4,213 Toman
Sell : 4,231 Toman
یورو (EUR)
Buy : 4,990 Toman
Sell : 5,040 Toman
درهم امارات (AED)
Buy : 1,158 Toman
Sell : 1,168 Toman
هزار دینار عراق (IQD)
Buy : 3,350 Toman
Sell : 3,390 Toman
لیر ترکیه (TRY)
Buy : 1,100 Toman
Sell : 1,125 Toman
پوند انگلیس (GBP)
Buy : 5,760 Toman
Sell : 5,800 Toman
دلار کانادا (CAD)
Buy : 3,360 Toman
Sell : 3,380 Toman
رینگیت مالزی (MYR)
Buy : 1,039 Toman
Sell : 1,062 Toman
یوان چین (CNY)
Buy : 636 Toman
Sell : 654 Toman
دلار استرالیا (AUD)
Buy : 3,250 Toman
Sell : 3,275 Toman
فرانک سویس (CHF)
Buy : 4,330 Toman
Sell : 4,365 Toman
کرون نروژ (NOK)
Buy : 480 Toman
Sell : 504 Toman
کرون سوئد (SEK)
Buy : 501 Toman
Sell : 506 Toman
Last update : 15:12:11 - 93/08/08

نرخ لحظه ای سکه در تهران

تمام بهار آزادی طرح جدید
1,416,000 Toman
تمام بهار آزادی قدیم
1,367,000 Toman
نیم بهار آزادی
699,000 Toman
ربع بهار آزادی
401,000 Toman
یک گرمی
265,000 Toman

نرخ برابری با دلار

درهم امارات (AED)
1.0000 Dollar
دلار استرالیا (AUD)
1.0000 Dollar
دلار کانادا (CAD)
1.0000 Dollar
فرانک سویس (CHF)
1.0000 Dollar
یوان چین (CNY)
1.0000 Dollar
یورو (EUR)
1.0000 Dollar
پوند انگلیس (GBP)
1.0000 Dollar
رینگیت مالزی (MYR)
1.0000 Dollar
کرون نروژ (NOK)
1.0000 Dollar
لیر ترکیه (TRY)
1.0000 Dollar

Currency Converter